Video producties

Een kort overzicht van uw organisatie of een full scale bedrijfsvideo. Afhankelijk van uw eisen produceer ik uw video alleen of met een team.

Informatiepunt Digitale Overheid Meierijstad

Een korte video uit een serie van drie met wat testimonials over het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) in de gemeente Meierijstad. In de bibliotheken van Veghel, Schijndel en St. Oedenrode kun je terecht voor diverse cursussen en persoonlijke ondersteuning op digitaal gebied. Hoe gebruik je bijvoorbeeld je DigiD? Verleng je je rijbewijs, vraag je toeslagen aan of beheer je je studiefinanciering?

Maar je kunt ook terecht bij het Digitaalhuis waar je computercursussen kunt volgen

Zie Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) Veghel

Het Digitaalhuis Meierijstad

Video verslag van het BJJ trainingskamp in Griekenland

Dit is een langere videoproductie in vlog stijl.

Gefilmd inclusief audio met Nikon Z6II, Moza steadycam, een DJI drone en een GoPro. Edit in premiere.

Productlancering Alcoa Ultra One wiel

Met licht en beweging een mooie trailer gemaakt van een nieuw vrachtwagenwiel type van Alcoa.

Zie ook een timelapse van 'the making of'

Animatie 'Onze Wegwijzer'

Korte animatie voor de gemeente Geldrop over 'Onze Wegwijzer' Ben jij ook weleens op zoek naar hulp, maar weet je niet goed waar te beginnen? Heb je bijvoorbeeld thuis ondersteuning nodig? Heb je een vraag over vrijwilligerswerk of ben je op zoek naar een andere zinvolle invulling van je dag? Of heb je hulp nodig bij je financi├źn, uitkering, toeslag of zorgindicatie? Dan kun je terecht bij Onze Wegwijzer in de Weeffabriek in Geldrop.

Boksen bij Renzo Gracie Tilburg

Video voor vechtsportschool Renz Gracie Tilburg

"In onze boksles ligt de focus op techniek en conditietraining. We beginnen met een goede warmup. Dit verbetert je souplesse en voetenwerk. Daarna nemen we een aantal technieken door die je samen met een trainingspartner kunt oefenen. Dit is meestal al een behoorlijke workout. Voor de liefhebbers wordt de les afgesloten met een paar rondjes sparren waarbij ieder zich aanpast aan het niveau van de ander."

Voor meer info: https://www.renzogracietilburg.nl/boksen

Clic Creations

Korte video over de productie van Clic sieraden. Deze video heb ik zelfstandig opgenomen en gemonteerd.

Funda walkthrough video Tilburg

Voorbeeld van een Funda video, geflimd met steadycam DJI Ronin M en Nikon Z6 met Sigma 12-24 lens. Om zoveel mogelijk dynamische ruimte te behouden heb ik het Flat profile gebruikt en daarna verbeterd (grading).